4 game score soccer terbaik

4 game score soccer terbaik

Posted on : by : Entoofor

Perkembangan dunia gaming saat ini sudah mengalami banyak sekali peningkatan. Hal tersebut boleh kita lihat daripada banyaknya peranti permainan yang boleh didapati dengan mudah seperti contoh pada peranti komputer dan android.

Selain itu, terdapat juga banyak judul permainan permainan yang boleh dipilih sesuai dengan keinginan. Dan pada kesempatan kali ini laman  mega888 slot  akan memberikan artikel mengenai 4 markah permainan terbaik. Langsung saja mari kita simak bersama-sama.

4 game score soccer terbaik

4 Skor Permainan Sepakbola Terbaik

Tentu saja kita sudah tidak asing lagi dengan sebuah olahraga bernama sepakbola. Olahraga sepakbola sudah terkenal di seluruh dunia dan mempunyai banyak peminat mulai dari kalangan anak-anak hingga orang dewasa.

Bagi anda yang suka dengan sukan sepak bola namun tidak mempunyai masa untuk berolahraga boleh melakukan aktiviti alternatif iaitu dengan bermain permainan sepakbola di android. Dan berikut ini adalah 4 skor permainan sepakbola yang boleh dicoba iaitu :

  1. Dream League Soccer 2017

Permainan sepakbola android yang satu ini sangat menarik untuk dimainkan secara offline. Didalam permainan ini pemain dapat merasakan sensasi bermain sepakbola layaknya permainan aslinya. Selain itu juga disediakan 7 pertandingan dan 6 bahagian berbeza.

  1. Top Eleven Jadi Pengurus Bola Sepak 2018

Permainan sepakbola biasanya identik dengan membobol gawang lawan dan melakukan pelbagai trik baik itu tendangan bebas, penalti dan lain-lain. Namun, untuk permainan yang satu ini berbeza daripada permainan sepakbola pada umumnya iaitu pemain akan berperanan sebagai pengurus tim dan bertugas untuk membawa tim tersebut menjadi juara.

  1. Bola Sepak Mudah Alih FIFA

Permainan ini juga terkenal dikalangan untuk pecinta permainan sepakbola android kerana sudah diunduh lebih daripada 2 juta kali. Permainan FIFA Mobile Soccer juga mempunyai saiz fail yang tidak terlalu besar iaitu sekitar 100 MB sehingga boleh dimainkan pada telefon pintar android spesifikasi rendah.

  1. Bola Sepak FIFA 16

Pembangun permainan terbaik Electronik Arts ini mempunyai saiz fail yang cukup besar iaitu sekitar 1.4 GB. Dengan saiz fail besar maka tingkatan grafik dan permainan daripada permainan FIFA 16 Soccer ini lebih baik daripada permainan-permainan sepakbola yang lain. 

Company Reviews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *